Yahoo status check – vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger

Daca vrei sa afli cine sta invizibil pe Yahoo Messenger atunci ai ajuns exact unde trebuia. In ultimul timp au aparut o multime de astfel de programe ce pot fi denumite “Yahoo status checkers”. Diferentele intre ele sunt minore, toate arata si functioneaza la fel.

Asa ca mai jos o sa iti enumeram cateva dintre cele pe care le folosim noi:

* ydetector.com
* barlog.org
* imvisible.ro
* yahoodetector.com

La toate e foarte simplu de aflat cine sta invizibil: introduci ID-ul vizat si apesi un buton. Astepti cateva secunde si gata, afli raspunsul :P

Au mai scris articole pe tema aceasta si Computerica sau Yahoo status – Go4it. Desigur, mai sunt si multe alte site-uri si programe de acest tip, insa ai grija pe care il folosesti. S-ar putea ca unele dintre ele sa adune adresele de mail cautate si apoi sa le bombardeze cu spam. Noi am incercat sa le alegem doar pe cele care par safe, au un design placut si intuitiv, un nume usor de tinut minte si nu sunt pline de reclame (pasul asta a fost cam tare greu). Insa tu poti folosi ce Yahoo status checker vrei, cam toate isi vor face cu brio treaba: iti vor arata daca un user e invizibil sau offline.

Niciun comentariu: