SpywareBlaster

SpywareBlaster este un anti-spyware care doar previne infectarea cu spyware, adware si intrarea pe unele site-uri periculoase, dar functioneaza doar prin intermediul Mozilla Firefox si Internet Explorer, iar acesta functioneaza fara sa ruleze in fundal, deci nu consuma resurse de sistem si este recomandat sa-l instalati impreuna cu un anti-virus.

Download

PhotoScape

PhotoScape este un program care face capturi de ecran si editeaza pozele, iar acesta combina pozele, creaza imagini GIF animate, taie parti din poze, converteste RAW cu JPG, adauga texte si culori in poze, adauga rame pentru poze, redimensioneaza pozele, adauga linii in poze, adauga efecte speciale in poze si mult mai multe.

Download

Glary Utilities

Glary Utilities este un program care optimizeaza rapid intregul sistem de operare pentru o performanta mai buna, iar acesta elimina softurile spyware si adware, sterge fisierele temporare si inutile din sistemul de operare, sterge istoricul activitatilor de pe internet, sterge scurtaturile invalide ale programelor, pune parole pentru documente, defragmenteaza registrul sistemului de operare, dezactiveaza programele si procesele dorite care pornesc odata cu sistemul de operare, cauta fisierele duplicate sau goale, recupereaza fisierele sterse sau sterge fisiere fara posibilitate de recuperare, dezinstaleaza eficient softurile instalate, optimizeaza memoria RAM, administreaza meniurile contextuale si extensiile din Internet Explorer, analizeaza spatiul din partitii, imparte fisiere mari in fisiere mici si apoi reuneste fisierele, arata informatii despre calculator si sistemul de operare si mult mai multe.

Download

COMODO Internet Security

COMODO Internet Security este o suita de securitate foarte eficienta cu un anti-virus care protejeaza calculatorul in timp real de pericolele internetului si poate sa elimine virusi, trojans, spyware, adware, rootkit si alte tipuri de malware, cu un un firewall care ascunde calculatorul pe internet ca sa previna intruziunile hackerilor sau furtul informatiilor personale, cu un sandbox care creaza un mediu virtual pentru rularea aplicatiilor suspecte sau dorite si cu defense+ care blocheaza aplicatiile suspecte si protejeaza fisierele de modificarile neautorizate, iar acesta contine protectie heuristica si o lista cu aplicatii sigure, dezactiveaza programele si procesele dorite care pornesc odata cu sistemul de operare si mult mai multe.

Download

Internet Explorer 9

Internet Explorer continuă să deţină aproximativ 60% din piaţa browserelor, însă popularitatea acestuia este într-o scădere continuă după apariţia alternativelor numite Mozilla Firefox şi, mai recent, Google Chrome. Ritmul alert de actualizări al lui Firefox şi chiar ameţitor dacă ne raportăm strict la Google Chrome a înclinat balanţa în favoarea browserelor alternative, în special în rândul utilizatorilor experimentaţi.

Rămas pe primul loc în primul rând datorită prezenţei implicite pe sistemul de operare, Internet Explorer a încercat să se reinventeze odată cu versiunea a opta, însă rezultatele nu au fost deloc cele scontate. Astfel, nu a mai mirat pe nimeni faptul că Microsoft a început imediat dezvoltarea pentru Internet Explorer 9, al cărui prim beta va fi disponibil pentru download în luna septembrie.

Yahoo status check – vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger

Daca vrei sa afli cine sta invizibil pe Yahoo Messenger atunci ai ajuns exact unde trebuia. In ultimul timp au aparut o multime de astfel de programe ce pot fi denumite “Yahoo status checkers”. Diferentele intre ele sunt minore, toate arata si functioneaza la fel.

Asa ca mai jos o sa iti enumeram cateva dintre cele pe care le folosim noi:

* ydetector.com
* barlog.org
* imvisible.ro
* yahoodetector.com

La toate e foarte simplu de aflat cine sta invizibil: introduci ID-ul vizat si apesi un buton. Astepti cateva secunde si gata, afli raspunsul :P

Au mai scris articole pe tema aceasta si Computerica sau Yahoo status – Go4it. Desigur, mai sunt si multe alte site-uri si programe de acest tip, insa ai grija pe care il folosesti. S-ar putea ca unele dintre ele sa adune adresele de mail cautate si apoi sa le bombardeze cu spam. Noi am incercat sa le alegem doar pe cele care par safe, au un design placut si intuitiv, un nume usor de tinut minte si nu sunt pline de reclame (pasul asta a fost cam tare greu). Insa tu poti folosi ce Yahoo status checker vrei, cam toate isi vor face cu brio treaba: iti vor arata daca un user e invizibil sau offline.